Over ons

Wij zijn Support Nature. Een kleine organisatie met als missie natuur en mens te verrijken met duurzame connecties tussen beiden.

Support Nature draagt bij aan een duurzaam inkomen voor de natuur en verlaagt de afhankelijkheid van overheidssubsidies. We genereren meer inkomsten voor natuurbeheerders en helpen lokale recreatiedruk te beheersen. Daarnaast bouwen we aan maatschappelijk draagvlak door een duidelijke koppeling tussen geleverde natuurdienst & betaling.

Support Nature is een online platform dat inkomsten en draagvlak genereert en recreatie in goede banen leidt door middel van divers natuuraanbod. Support Nature biedt brede mogelijkheden voor interactie met natuurliefhebbers middels:

  • Voorlichting en informatie (fysieke borden, QR codes, website)
  • Vrijwillige & verplichte betalingen (parkeren, wandelkaarten, donaties)
  • Betaald natuuraanbod (MTB tracks, ruiterpaden, overnachtingen)

Support Nature is een sociale onderneming met een ideëel fundament. Ons hoofddoel is het genereren van inkomsten ter versterking van de natuur. Alle netto inkomsten worden geïnvesteerd in natuurbehoud.

Alle landgoederen aangesloten bij Support Nature garanderen dat 90% van uw bijdrage(n) direct worden besteedt aan onderhoud & ontwikkeling van natuur. De overige 10% besteden wij aan verbetering van onze dienstverlening.